Tuinmaximaal: veranda’s voor de laagste prijs

Ben je op zoek naar een veranda voor een lage prijs? Daarvoor kan je terecht bij Tuinmaximaal. Tuinmaximaal is de grootste aanbieder in Europa. Ze verkopen gemiddeld 20.000 terrasoverkappingen per jaar. Tuinmaximaal geeft de laagste prijs garantie op elke veranda!

Ontvang een prijs op maat

Tuinmaximaal: een breed aanbod voor de laagste prijs

Bij Tuinmaximaal kan je terecht voor verschillende zaken. Zoals terrasoverkappingen, glazen schuifwand, carport, veranda en zonwering. Tuinmaximaal heeft de laagste prijs garantie op terrasoverkappingen. De reden waarom ze dit kunnen doen, is omdat ze de tussenhandelaars overslaan. Ze zitten zelf bovenop het productieproces.

Wat houdt zo’n laagste prijs garantie in? Tuinmaximaal zal jou de laagste prijzen van Nederland en België voor complete sets van terrasoverkappingen garanderen. Wanneer u een terrasoverkapping met een lagere prijs heeft gevonden, dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van 50. Dit moet je besteden is hun webshop. Opgelet, de cadeaubon is enkel geldig vanaf een besteding van 500 euro en je dient ze binnen de 30 dagen na verzending te besteden.

veranda tuinmaximaal

Waarom Tuinmaximaal kiezen?

Hieronder kan je een aantal voordelen leven als je voor Tuinmaximaal kiest.

  • Zoals eerder vermeld, garandeert Tuinmaximaal de laagste prijzen van Nederland en België. Waarom meer betalen als je het goedkoper maar even goed vindt bij Tuinmaximaal?
  • Wat nog een groot voordeel is, is dat je 7 dagen per week kan afhalen. Het magazijn is namelijk 7 dagen per week open van 9u00 tot 18u00. Op die manier kan je nog sneller aan jouw project beginnen!
  • De bezorging van alle terrasoverkappingen in Nederland én België is gratis. Let op, met uitzondering van de Waddeneilanden. Laat je je bestelling bezorgen? Deze wordt circa 14 weken thuis geleverd.

Wil je graag de prijs weten voor een veranda van Tuinmaximaal? Vraag dan gratis jouw offerte aan.

Ontvang een offerte op maat

Veranda

Je vindt diverse veranda’s bij Tuinmaximaal. Zomer of winter, je zal altijd kunnen genieten van jouw veranda. Al de veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wil je liever een aluminium veranda of een houten veranda? Die keuze ligt volledig bij jou. Voor je dit beslist, moet je wel eerst de voor- en nadelen van elk bekijken. Zo heeft een aluminium veranda een stuk minder onderhoud nodig dan een houten veranda. Ze heeft ook een lange levensduur en wordt niet aangetast door uv-straling of vocht.

Bij Tuinmaximaal heb je ook de keuze tussen verschillende soorten polycarbonaat en glazen daken. Wil je graag accessoires toevoegen aan jouw veranda? Ook dat is mogelijk bij Tuinmaximaal. Dimbare LED-verlichting, tochtstrips, sierstrips enzovoort vind je terug in hun assortiment.

Wil je niet meteen die accessoires kopen? Dan is er ook de mogelijkheid om dit achteraf toe te voegen. Alle aluminium terrasoverkappingen zijn voorzien van de CE markering. Wat trouwens verplicht is. Hierdoor voldoet jouw veranda aan de Europese bouwnormen en kan je zorgeloos genieten.

Wil je graag zelf aan de slag met de bouw van jouw overkapping? Dan kan je kiezen voor het complete bouwpakket. Hierbij is de bijbehorende montagehandleiding inbegrepen. Ze is tevens makkelijk te volgen. Tip, Tuinmaximaal heeft ook enkele montagevideo’s! Bekijk ze zeker wanneer iets niet duidelijk zou zijn.

De prijs voor een veranda start vanaf 896 euro.

Terrasoverkapping

Binnen het assortiment van Tuinmaximaal vind je verschillende soorten dakplaten, stijlen en kleuren. Zo zal er altijd iets zijn naar jouw wensen. Ze bieden hun terrasoverkappingen aan in kant-en-klare bouwpakketten. Deze zelfbouwpakketten hebben als voordeel dat je het gemakkelijk zelf kunt doen. Je krijgt er een handleiding bij en op de website vind je verschillende installatiefilmpjes.

Wat is de prijs nu voor een terrasoverkapping? Ze is verkrijgbaar vanaf 896 euro.

Hieronder vermelden we enkele voordelen van een aluminium terrasoverkapping.

  • Dankzij het aluminium heeft het een mooie strakke en luxe uitstraling.
  • Omdat het aluminium zo sterk is, zijn er grote overspanningen mogelijk en je behoudt maximaal lichtinval en leefruimte
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

terrasoverkapping tuinmaximaal

Carport

Wil je graag jouw wagen beschermen tegen alle weersomstandigheden? Dan kan je kiezen voor een carport. De voordelen van een aluminium carport is dat het een stabiele en degelijke constructie is. Ook is het een economische en goedkope oplossing. Zeker wanneer je dit vergelijkt met een garage. Het zorgt voor een luxueuze uitstraling, er is meer ventilatie voor jouw wagen, je hebt  voldoende ruimte om in en uit jouw auto te stappen enzovoort.

Net zoals voor de veranda’s en terrasoverkappingen, biedt Tuinmaximaal hun laagsteprijsgarantie. De carports zijn van het merk Gumax. Net zoals de terrasoverkappingen. Dit merk kreeg de CE-markering. Dit betekent dat de producten voor 100% voldoen aan de Europese bouwnormen. Wat houdt dat in voor jou? Dit zorgt er voor dat jouw carport bestand is tegen enorme wind- en orkaankrachten.

Als je kiest voor een carport van Tuinmaximaal, kies je voor een kant-en-klare carport-bouwpakket. Hierbij zitten alle benodigde materialen alsook een makkelijke handleiding en installatiefilmpjes.

Ook hier is het startbedrag 896 euro.

Zonwering

Je kan kiezen voor een zonwering overkapping, een pergola zonwering, automatische verandazonwering enzovoort. Een zonwering heeft verschillende voordelen. Jouw zonwering wordt onder de overkapping gemonteerd. Hierdoor zal het zonweringsdoek niet in aanraking komen met wind en regen. Wat ook zeker een voordeel is, is dat het systeem ook onderhoudsvriendelijk is.

Glazen schuifwand

Wil je in jouw woning meer lichtinval? Of wil je graag een mooi uitzicht op de tuin? Met een glazen schuifwand geniet je van al deze voordelen. Dankzij het gebruik van individuele glaspanelen die elk voorzien zijn van hun eigen geleidingsrail, kan je de schuifdeuren gebruiken volgens jouw wensen.

Offertes vergelijken? Vraag gerust prijzen

Wil je graag offertes vergelijken van verschillende verandaspecialisten? Dat kan via de oranje knop die je hieronder vindt. Je krijgt tot 5 gratis offertes van specialisten in jouw buurt.

Vergelijk offertes