Veranda: gratis offertes

Welke type veranda wenst u?

Sluit je huis en tuin naadloos aan met een veranda

Wil je in de zomer lekker lui in de zon zitten? Of in de winter kijken naar het prachtig natuurschouwspel? Een veranda vergroot je leefruimte en je geniet ieder seizoen van je tuin die een ander decor vormt. Ontdek op veranda-gids de voordelen van een veranda en de belangrijkste trends:

  • De zon zien zakken aan de horizon? Een heerlijk ontbijt met zicht op de tuin? Een open veranda is voor elk seizoen een goed idee. Maar welk prijskaartje hangt hieraan vast?
  • Steeds meer veranda’s worden omgebouwd tot tuinkamer. Dit betekent echter niet dat je van je veranda een serre maakt.
  • Wil je je veranda zelf inrichten? Dan zijn er alvast 4 factoren waar je rekening mee moet houden.

Als je iets doet, wil je het ook goed doen. Dus wil je ook een kwaliteitsveranda op maat van jouw wensen én budget. Leg jouw oor daarom best te luisteren bij de verschillende verandaspecialisten. Onze partners bieden gratis en professioneel advies op maat.

Ontvang gratis advies en offertes
Vorig jaar overwogen we een leefveranda aan te bouwen aan onze chalet. We hadden echter een aantal wensen waaronder het plaatsen van een licht hellend dak, een schuifraam en een kiep-draairaam. We kenden echter geen verandabouwers in onze regio. Gelukkig konden we via veranda-gids éénvoudig de juiste vakman vinden voor ons project. Een jaar later zijn we nog steeds zeer tevreden over onze investering.

M. D'haeseleer uit Antwerpen

Meer over veranda's, terrasoverkappingen,...

Zonwering terras: keuzemogelijkheden en prijzen

Als je een terras hebt, kan het een goed idee zijn om het te voorzien van zonwering. Wil je graag eerst wat meer informatie? Lees dan snel verder, want hieronder vind je al de informatie die je nodig hebt! Zonwering terras: prijzen per type Voordat je zonwering koopt is het handig dat je op de…

Verder lezen

Terrasverwarmers: keuzemogelijkheden, voordelen en prijs

Heb je een terras of veranda? Dan kan het interessant zijn om een verwarmer aan te schaffen voor je terras. Voor je dit doet, is het handig om wat meer informatie te hebben. Gelukkig kan je alle informatie die je nodig hebt vinden in onderstaand artikel! Waarom een terrasverwarmer kopen? Een terras is echt een…

Verder lezen

5 redenen waarom je zou kiezen voor een PVC veranda

Wanneer je kiest om de veranda van je dromen te bouwen, moet je eerst het juiste materiaal kiezen. De materiaalkeuze is echt belangrijk, zowel voor de prijs als het uiteindelijke resultaat en de levensduur van jouw veranda. Tegenwoordig kiezen meer mensen voor een PVC-veranda. Dit materiaal biedt een uitstekende resultaat bovendien tegen een aantrekkelijke prijs….

Verder lezen

Leefveranda: prijs, voordelen en inrichting

Een leefveranda is een aan je huis bevestigde veranda die dient als volwaardige leefruimte. Doordat een woonveranda uit hoogwaardige materialen bestaat en zo wordt gemaakt dat hij bij elk huis past, ziet een woonveranda er echt uit als een onderdeel van je huis. In dit informatieve artikel lees je alles over woonveranda’s: wat ze zo…

Verder lezen