Veranda: gratis offertes

Welke type veranda wenst u?

Sluit je huis en tuin naadloos aan met een veranda

Wil je in de zomer lekker lui in de zon zitten? Of in de winter kijken naar het prachtig natuurschouwspel? Een veranda vergroot je leefruimte en je geniet ieder seizoen van je tuin die een ander decor vormt. Ontdek op veranda-gids de voordelen van een veranda en de belangrijkste trends:

Als je iets doet, wil je het ook goed doen. Dus wil je ook een kwaliteitsveranda op maat van jouw wensen én budget. Leg jouw oor daarom best te luisteren bij de verschillende verandaspecialisten. Onze partners bieden gratis en professioneel advies op maat.

Ontvang gratis advies en offertes
Vorig jaar overwogen we een leefveranda aan te bouwen aan onze chalet. We hadden echter een aantal wensen waaronder het plaatsen van een licht hellend dak, een schuifraam en een kiep-draairaam. We kenden echter geen verandabouwers in onze regio. Gelukkig konden we via veranda-gids éénvoudig de juiste vakman vinden voor ons project. Een jaar later zijn we nog steeds zeer tevreden over onze investering.

M. D'haeseleer uit Antwerpen

Meer over veranda's, terrasoverkappingen,...

Terrasoverkapping met uitzicht? Ga voor glazen wanden

Wil je een terrasoverkapping met glazen wanden? Dan kies je voor een veranda op maat, maar zonder al de moeilijkheden van een nieuwe aanbouw. Bekijk hier alle voor- en nadelen.

Verder lezen

Zonwerende beglazing in je veranda is een verademing

Een veranda is bij koude temperaturen een godsgeschenk en bij warme een vloek. Toch zijn er genoeg oplossingen om het comfortabel naar je hand te zetten. Zonwerende beglazing maakt van je veranda heel het jaar lang een paradijselijk oord.

Verder lezen

Een carport uit hout is goud! Maar welk hout kiezen?

Een carport uit hout is een intuïtieve en goede keuze. Toch zijn er heel wat verschillende opties. Maak komaf met die keuzestress en ontdek welk hout het beste bij je past.

Verder lezen

Terrasoverkapping of zonneluifel: wat biedt jou het grootste voordeel?

In plaats van een aircosysteem te plaatsen kan je tijdens hittegolven ook schaduw opzoeken met een zonneluifel of terrasoverkapping. Maar wat is de beste keuze?

Verder lezen