Demasure veranda: specialist in verandabouw

Veranda’s Demasure is een familiebedrijf dat sinds 1980 kwalitatieve veranda’s en andere woonuitbreidingen voorziet. Hier ontdek je meer over Veranda’s Demasure en waarom je er jouw veranda, pergola, poolhouse of home extension/woninguitbreiding door zou laten zetten.

Ontvang een prijsofferte op maat

Demasure veranda: absolute verandaspecialist

Veranda’s Demasure is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Ze maken aluminium woninguitbreidingen zoals veranda’s, pergola’s en poolhouses. In samenwerking met Ugent en IWT heeft Demasure een gepatenteerd aluminium profielsysteem ontwikkeld. Deze profielen hebben een hogere isolatiewaarde (UWwaarde: 0,8W/m²K) dan de standaardprofielen. De onderzijde is vervaardigd met composiet waardoor je een sterk, winddicht systeem krijgt dat naadloos aansluit op je woning. 

Demasure werkt volledig vanuit eigen makelij. Elk onderdeel van het productieproces hebben ze in huis genomen en daardoor hebben ze totale controle met kwaliteitsgarantie. 

Demasure veranda

Hoe gaat Demasure te werk?

 1. Verkennend gesprek
  Je hebt uitgemaakt wat je wil. Je komt langs in de toonzaal of je maakt telefonisch een afspraak. Een medewerker bespreekt met jou de mogelijkheden voor een uitbouw aan je woning.
 2. Ontwerp
  Na dit gesprek wordt er geluisterd naar jouw noden en wensen. Demasure maakt een 3D-ontwerp van je veranda en er wordt een offerte opgesteld. Dit wordt in de showroom besproken tot je 100% overtuigd en tevreden bent van het resultaat.
 3. Bouwaanvraag
  Voor een woninguitbreiding is een bouwvergunning nodig. De regels verschillen echter gemeente per gemeente. Demasure zal als verandaspecialist er voor zorgen dat je over alle nodige documenten beschikt. 
 4. Plan
  Een aanbouw heeft fundering, vloerplaat en dorpels nodig. In deze fase werken ze een plan uit voor de grond- en metselwerken.
  Je kan hier kiezen om zelf te coördineren en de plannen te bezorgen aan een aannemer of je laat Demasure dit doen. Dat zijn weeral wat tijd, kopzorgen en moeite uitgespaard!
 5. Opmeting en laatste bezoek
  Als basis voor de productie komt een ingenieur van Veranda’s Demasure langs om alles in detail op te meten. Dit wordt nogmaals omgezet naar een 3D-model. Je wordt uitgenodigd in de showroom om het plan en de details nogmaals te overlopen.
 6. Productie
  Je veranda of pergola wordt volledig in-house gebouwd met het gepatenteerde huisprofielsysteem. De profielen worden gelakt, gezaagd en verwerkt tot de veranda van jouw dromen. Afhankelijk zal de productie 8 tot 12 weken duren. 
 7. Plaatsing en afwerking
  Onder leiding van een projectleider komen de ervaren vakmannen jouw veranda plaatsen. Alles wordt perfect afgewerkt met bijhorende verlichting, zonwering, gyprocwerken… ze zorgen voor de totaalafwerking van jouw project.
 8. Na de plaatsing
  Veranda’s Demasure blijft ook na de plaatsing bereikbaar. Ze worden niet voor niets de verandaspecialist genoemd. Van defecten tot bijbestellingen, ze blijven beschikbaar.

Waarom Veranda’s Demasure kiezen?

Veranda’s Demasure hebben zich gespecialiseerd in veranda’’s. Al 40 jaar streven ze naar perfectie, topkwaliteit en een uitstekende dienstverlening. Die kwaliteit hebben ze te danken aan hun controle over het gehele productieproces, van idee tot uitvoering, alles wordt binnenshuis geproduceerd. Bovendien wordt alles op maat van de stijl van uw woning gecreëerd zodat je over een exclusiviteit beschikt. 

Stijlen

Bij Veranda’s Demasure kan je terecht voor alle mogelijke stijl. Of dat nu klassiek, landelijk of modern is, ze stemmen alles op elkaar af zodat jouw veranda in het plaatje van jouw huis past. 

Materiaal

Veranda’s Demasure werkt uitsluitend met aluminium. Dit materiaal is enorm populair en heeft een tal van mogelijkheden. Aluminium isoleert goed en heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk. Ook de mogelijkheid tot grote raampartijen maakt het uiterst interessant.

In samenwerking met Ugent en IWT heeft Demasure een gepatenteerd aluminium profielsysteem ontwikkeld. Deze profielen hebben een hogere isolatiewaarde (UWwaarde: 0,8W/m²K) dan de standaardprofielen. De onderzijde is vervaardigd met composiet waardoor je een sterk, winddicht systeem krijgt dat naadloos aansluit op je woning. 

demasure veranda

Veranda

De meest letterlijke verwezenlijking van een woninguitbreiding is de bouw van een veranda. Je creëert een verlengde van je woning die perfect geïsoleerd is en alle comfort heeft die je binnen hebt.

Home extension

Een home extension is een veranda die een volwaardige leefruimte op zich geworden is. Je maakt er een hobbyruimte of woonkamer van. Het is een aanbouw die verschilt van een veranda door een plat, goed geïsoleerd dak, al dan niet met een lichtstraat.

Pergola

Een pergola is een terrasoverkapping in je tuin. Je geeft je tuin een meerwaarde en maakt een buitensalon. Pergola’s hebben veelal geen vaste wanden, met een vast dak, een doek of lamellen.

Poolhouse & Modern outdoor

Een poolhouse zorgt ervoor dat je ondanks het wisselvallige Belgische weer het hele jaar door kan genieten van je zwembad. Er wordt een (eventuele) overkapping geplaatst over je zwembad met een bijhorend salon, wc, kleedkamers of zelfs een keuken. De keuze is compleet aan jou. 

Offerte op maat? Vraag gerust prijzen

Je bent overtuigd? Vraag hier je gratis offerte aan en kom in contact met de vakmannen van Demasure.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat zoekt u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.