SDS Veranda: veranda of oranjerie op maat

Wil je meer weten over SDS Veranda? In dit artikel lees je alles over de diensten van deze Belgische verandabouwer. Je leert hoe ze werken, welke veranda’s, oranjerieën of overkappingen ze maken en welke materialen ze daarvoor gebruiken. SDS Veranda is hét aanspreekpunt voor de realisatie van jouw droomoverkapping van A tot Z.

Weet je al genoeg en wil je meteen een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul je gegevens in via het formulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend offertes van SDS Veranda.

SDS Veranda: verandabouw op maat

SDS Veranda is een Belgisch verandabedrijf dat trots is op zijn maatwerk voor totaalprojecten. Ze zijn partner van Reynaers Aluminium en Renson. Lees snel verder om meer te weten te komen.

Een grote, witte terrasoverkapping met zonneschermen aan een groot bakstenen huis.

Wie of wat is SDS Veranda?

SDS Veranda is een Belgische verandabouwer uit VlaamsBrabant. Het familiebedrijf is actief in heel België. Ze verzorgen totaalprojecten voor veranda’s, oranjerieën, zonwering, terrasoverkappingen, carports, maar ook garagepoorten, ramen en deuren. SDS Veranda leidt jouw project in goede banen van begin tot eind met een kwaliteitsvolle service.

Het bedrijf geeft je een persoonlijke aanpak met 100% maatwerk. Dankzij hun professioneel advies en hun innovatieve producten, vind je voor alles een oplossing. Perfect om jouw droom waar te maken. 

Wat is het adres van SDS Veranda?

Het adres van SDS Veranda is Steenweg Asse 200, 1540 Herfelingen (Herne). De firma is vooral actief in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Maar vanuit hun hoofdzetel in het Pajottenland realiseren ze projecten in heel België.

SDS Veranda gevestigd in Herne (Herfelingen)

Hoewel SDS Veranda actief is in heel het land, concentreren zij zich met hun activiteiten rond de gemeente Herfelingen. Ze zijn de grootste verandabouwer uit die regio Herne.

Klaar om jouw droom te realiseren?
De specialisten van SDS Veranda wachten op jou!
arrow Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Waarom SDS Veranda kiezen?

SDS Veranda staat voor zorgeloze verandabouw op maat en een persoonlijke aanpak. Ze willen project zo gemakkelijk mogelijk maken voor jou. Vanaf het eerste contact werken ze transparant en efficiënt. Zij coördineren het van begin tot eind naar jouw wensen. De verandabouwer begeleid je doorheen het hele proces zodat je je geen zorgen moet maken.

Ze werken voornamelijk met hout en aluminium, maar ook pvc. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit tropische hardhoutsoorten zoals mahonie of afrormosia of een combinatie van materialen. Hieronder bespreken we enkele populaire realisaties waar SDS Veranda in uitblinkt.

Een grote, moderne, witte pergola met lammellen en halfopen zonnewering.

Veranda of oranjerie

SDS Veranda ontwerpt voor jou een veranda of oranjerie op maat. Zo sluit die perfect aan bij de stijl en grootte van jouw woning. Kies uit verschillende stijlen en combineer de materialen die jij wilt voor jouw droomveranda.

Ze plaatsen niet gewoon een extra gebouw. SDS Veranda zorgt voor een naadloze aansluiting met je huis zodat je veranda een hoogwaardige leefruimte is.

Ze nemen bijvoorbeeld ook zonwering, elektriciteit, verwarming/airconditioning of verlichting voor hun rekening. Dankzij hun eigen team van ervaren plaatsers, vloerders, dakwerkers… verlopen de werken heel vlot.

Pergola

Hun veelzijdig team maakt met een pergola van jouw terras een plek waar je heel het jaar lang kan genieten. Dit type terrasoverkapping biedt beschutting tegen regen of felle zon. Zo bescherm je je meubels tegen slijtage.

Vraag een offerte aan voor een pergola op maat bij SDS Veranda, voor een pergola die helemaal past bij jouw smaak. Kies tussen een glazen dak of een dak uit kunststof in combinatie met palen uit hout of aluminium. Zij doen de rest.

Terrasoverkapping

Verken het grote aanbod terrasoverkappingen van SDS Veranda voor je een beslissing maakt. Vergelijk bijvoorbeeld een pergola met een terrasoverkapping met een lamellendak. Twee stijlvolle keuzes om jouw terras of een ander deel van je tuin, zoals een stuk naast je zwembad, overdekt te maken.

Dankzij de innovatieve technologieën van Renson, beschermen deze terrasoverkappingen je tegen regen of de warme zon. Zet de lamellen open voor het beste van twee werelden: schaduw en een fris briesje. Je opent de lamellen volledig automatisch via een afstandsbediening.

Outdoor- en totaalconcepten

Voor al je outdooren totaalconcepten ben je bij SDS Veranda aan het juiste adres. Hun maatwerk sluit volledig aan bij de stijl die jij wilt. Vertrouw op hun jarenlange expertise als verandabouwers en laat je volledig begeleiden. Met hun totaalservice vormen ze een one-stop-shop voor de realisatie van jouw outdoor- en totaalconcepten.

Ze garanderen een hoogwaardige afwerking met hun team van vakspecialisten zoals schrijnwerkers en plaatsers. Je kan erop vertrouwen dat het project volledig in orde naar jouw wensen zal afgewerkt worden.

Een zonnige foto van een grijszwarte pergola in het gras naast een terras.

Hoe is de ervaring met SDS Veranda in 2024?

De ervaring met SDS Veranda is positief. Hun klanten zijn onder de indruk van de duurzaamheid en de betaalbaarheid van hun producten.

Je project wordt ondersteund door het team van eigen aannemers van SDS Veranda. Dankzij hun persoonlijke begeleiding worden problemen snel opgelost en komt je project tot een goed einde.

Offerte op maat? Vraag gerust prijzen

Heb je interesse in een veranda, een pergola of een terrasoverkapping van SDS Veranda?  Of heb je een ander project waar je hun hulp bij kan gebruiken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op maat via onderstaand formulier.

We brengen je zo snel mogelijk in contact met specialisten die jou verder zullen begeleiden van A tot Z. Ze beantwoorden al je vragen en geven je advies op maat. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt en maak je de beste keuze voor jouw situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.