Reynaers veranda: mogelijkheden, prijs en advies

Zoek jij meer informatie over Reynaers veranda? Reynaers Aluminium staat bekend om hun stijlvolle aluminium raamprofielen. Die expertise passen ze ook toe op veranda’s. Zo kan je ook in je aanbouw wonen in duurzame schoonheid. Lees hieronder verder over de mogelijkheden bij Reynaers en de prijzen van hun veranda’s.

Heb je je keuze al gemaakt of wil je toch nog enkele offertes vergelijken? Vraag dan via onderstaande knop gratis en vrijblijvend offertes aan. Beschrijf je droomproject, laat je gegevens achter en wij brengen je rechtstreeks in contact met de verandaspecialisten van Reynaers Aluminium. Zo bestel je gemakkelijk de nieuwe veranda waar jij al jaren van droomt.

Reynaers Aluminium: alle opties op een rijtje

Bij Reynaers Aluminium vind je enkel veranda’s en lichtstraten in aluminium. Zo creëren ze meer licht en ruimte in jouw woning. Voor de wanden van je veranda kan je kiezen uit hun enorme aanbod schuiframen, vouwdeuren, vaste ramen of gewone muren.

Hieronder bespreken we de verschillende daktypes en de opties voor de vorm van je veranda.

 • Schilddak of het klassiek puntdak: het dak komt samen in een punt boven het midden van je veranda.
 • Frans puntdak: het dak komt samen in een centraal punt aan de gevel van je woning.
 • Valeidak: het dak is in de vorm van een V, met een naad in het midden van het dak. Dit is populair voor veranda’s tussen twee stukken van je woning.
 • Zadeldak: het omgekeerde van een valeidak. Het dak volgt een centrale as in het midden van het dak.
 • Plat dak: het platte dak is een modern, populair dak voor veranda’s. Het geeft een gestroomlijnde indruk.
 • Lean-to roof of schuin dak: het dak loopt schuin op naar de gevel van je woning.

Wat de vorm, de stijl en de kleuren van je veranda betreft, zijn de opties bijna eindeloos. De complexiteit van je project bepaalt natuurlijk de prijs, maar je kan kiezen uit elke vorm en alle RALkleuren voor je aluminium veranda van Reynaers Aluminium.

Een gezellige zwarte aluminium veranda met grote glaspartijen naast een zwembad.

Wat kost een Reynaers veranda?

De prijs van je Reynaers veranda hangt af van hoe groot en hoe complex je project is en welke extra opties je kiest. Reken op een prijs tussen 1.500 en 2.000 euro per vierkante meter. Hieronder geven we je een richtprijs inclusief installatiekosten.

 • Richtprijs veranda 6 m2: € 10.000
 • Richtprijs veranda 12 m2: € 25.000
 • Richtprijs veranda 15 m2: € 30.000
 • Richtprijs veranda 20 m2: € 45.000

Aluminium is een duurder materiaal voor veranda’s. Dat maakt de prijs iets hoger dan andere materialen. Die meerprijs vertaalt zich in de langere levensduur en het onderhoudsgemak van dat materiaal.

Bovendien betaal je bij Reynaers Aluminium ook voor de kwaliteit van hun vakmensen en de garantie dat je veranda volledig naar jouw wensen geplaatst zal worden. Meer daarover hieronder.

Een zwarte aluminium overkapping met een wit lamellen dak over een zonnig, tropisch terras.

Waarom kiezen voor een aluminium veranda van Reynaers?

Wanneer je een verandaspecialist kiest, moet je twee dingen goed overwegen. Enerzijds de kwaliteit van de service en anderzijds de materialen en technologieën.

Reynaers Aluminium is een grote, betrouwbare firma die al sinds 1965 in de sector actief is. In die bijna 60 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese speler.

Reynaers werkt samen met vaste partners die gekend staan om hun goeie klantenservice en plaatsing. Hun netwerk van meer dan 150 vakmannen over heel België biedt je advies op maat van jouw project.

Je bent zeker dat ook materiaalkennis goed zit bij een groot merk als Reynaers Aluminium dat gespecialiseerd is in aluminium systemen. We bespreken kort de voordelen van een veranda van Reynaers Aluminium.

 • Aluminium heeft een lange levensduur en het is zeer onderhoudsvriendelijk. Het metaal is weersbestendig want het wordt niet aangetast door UV-stralen of vocht. Sterker nog, het kan niet rotten en het zal niet roesten. Reynaers geeft jou als koper maar liefst tien jaar garantie.
 • Reynaers Aluminium heeft een reusachtig aanbod van kleuren en afwerkingen. Je kan kiezen tussen drie klassen coatings (standaard – hogere weerstand – extreme zonbestendigheid) in uiteenlopende stijlen en kleuren. Kies jouw favoriete kleur uit de RALkleuren in het gamma van Reynaers.
 • Je kan je veranda volledig personaliseren. Je kan kiezen tussen verschillende combinaties van kleuren voor binnen en buitenzicht. Zo kan je variëren in stijl en is je veranda een harmonieus geheel met je woning.
Een installateur met een stoppelbaard en een blauwe overal installeert een aluminium schuifdeur.

Wat maakt Reynaers uniek onder verandabouwers?

Reynaers Aluminium is gespecialiseerd in één materiaal voor veranda’s. Ze bouwen verder op hun expertise van raamprofielen en andere aluminiumsystemen met een betrouwbare kennis van veranda’s. Ze hebben bovendien een groot netwerk van vakspecialisten over het hele land, wat hen een groot bereik geeft.

Op zoek naar een nieuwe veranda?
Vergelijk hier gratis je offertes!

Ontwerp je eigen veranda met de veranda configurator

Met de handige veranda configurator van Reynaers Aluminium ontwerp je jouw eigen veranda in slechts enkele minuten. Zo kan je jouw droomveranda gemakkelijk visualiseren. Dat helpt vaak om keuzes te maken.

Met enkele simpele muisklikken stel je je hele veranda samen zoals jij dat wilt. Volg eenvoudigweg de stappen. Daarna krijg je een overzicht van de prijzen van jouw project.

Via de configurator kan je ook makkelijk offertes aanvragen voor de veranda die jij wilt. Dat maakt prijzen vergelijken heel vlot.

Ook interessant voor jou:

Welk materiaal is best voor een veranda?

+
Daar is geen simpel antwoord op. Er is geen ultiem materiaal voor je aanbouw. Aluminium is een heel duurzaam en betrouwbaar materiaal, maar het geeft niet dezelfde warme sfeer aan je veranda als hout of de klassieke uitstraling zoals pvc. Vergelijk goed wat belangrijk is voor jou (budget, stijl, onderhoudsgemak) en maak dan een weloverwogen keuze.

Wat kost een aluminium veranda?

+
De prijs van een aluminium veranda hangt af van de grootte en de complexiteit van je project. Voor een ruwe schatting reken je tussen € 1.000 en € 2.000 per vierkante meter inclusief installatie. Zo kan je een raming maken van je budget. Raadpleeg een verandaspecialist voor gratis offertes. Op die manier ben je zeker van wat je kan verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Vul het offerteformulier in en vergelijk gratis en vrijblijvend tot vijf offertes.

Wil je een veranda laten plaatsen? Vul het offerteformulier in en vergelijk verandaspecialisten

Ben jij op zoek naar een veranda van Reynaers Aluminium? Bij hen ben je zeker van een keurige afwerking van je aluminium veranda. Vraag gratis en vrijblijvend offertes op maat via onderstaand formulier. Wij brengen je dan snel in contact met de specialisten die jouw droomveranda kunnen realiseren. Stel hen al je vragen en krijg advies op maat voor jouw situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.