Renson: terrasoverkappingen en carports

In het begin van de 20e eeuw begon het verhaal van dit Belgisch familiebedrijf. Doorheen de jaren specialiseerde Renson zich op het vlak van het creëren van gezondere leefklimaten. Eerst als louter productiegericht bedrijf tot waar ze nu staan als kennisbedrijf met vestigingen over heel de wereld. Vanuit hun motto ‘Creating healthy spaces’ innoveren zij voortdurend. Bij hen kun je alles vinden van zonweringen en gevelbekledingen tot ventilatiesystemen en totaalconcepten zoals een ‘healthy school’.

Ontvang een prijs op maat

Renson: outdoorspecialist?

Hoewel Renson zich ondertussen als kennisbedrijf kan profileren voorziet hun lokale verankering je van uitstekend maatwerk. Ze hebben drie ontwerpstijlen die ze met plezier voor jou voorzien van jouw noden. Ook jouw terrasoverkapping of carport verdient de volle aandacht.

Naast hun hoofdbedrijf bestaat er ook nog Renson Outdoor, eveneens een wereldspeler. Bij Renson Outdoor bieden ze je alles wat nodig is om jouw tuin te voorzien: belichting, gevelbekleding, carports, terrasoverkappingen en pergola’s.  

Waarom Renson kiezen?

Je kent Renson nu al als innoverend kennisbedrijf maar ze blijven ook trouw bij hun oorspronkelijke rol, namelijk productie. Ze staan voor het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat maar ook buiten bieden ze jou alle comfort. 

Topkwaliteit en duurzaamheid gemengd een minimalistisch design dat je zo veel kan personaliseren als je wil zodat jij een ultiem gebruiks- en onderhoudsgemak ondervindt. Dat is wat je kan verwachten bij een terrasoverkapping of carport bij Renson. 

De verschillende stijlen bij Renson

Dat minimalistisch design hebben ze samengevat in een aantal verschillende stijlen die beschikbaar zijn bij alle innovaties die je wil doen. Je carport, tuinelementen en pergola in eenzelfde stijl? Het kan! 

Algarve

Renson: terrasoverkapping en carport

Algarve

Dit is een eenvoudigere aluminium terrasoverkapping met roteerbare (lichtdoorlatende) daklamellen. Dit kan zowel losstaand als aan je woning bevestigd worden. Je beschikt hier over een slanke draagstructuur met onzichtbare schroeven terwijl het koppelbaar is tot 6x6m zonder tussenkolom.

Met Rensons ‘Fixscreen technologie’ heb je een windvaste zonwering die ook geen zakvorming zal hebben bij regenval. Automatisering en ingebouwde verwarming, speakers en verlichting behoren hier tot de opties.

De Canvas versie biedt een stevig bovendak uit staalplaat met een anti-condenslaag met eronder een gespannen plafond in Fixscreen-technologie.

Aero

Renson: terrasoverkappingen en carports

Aero lamellen

Aero biedt een minimaal design voor de subtiele integratie van jouw terrasoverkapping of carport in jouw woning. Aero is inzetbaar in elke stijl en koppelbaar tot 6x6m.

Deze stijl is ook beschikbaar in combinatie met de Canvasstijl.  

Lapure of lagune

Renson: terrasoverkapping en carport

Lapure

Bij deze aluminium overkapping kan je kiezen voor (glazen) schuifpanelen. Automatisering, led-verlichting, ingebouwde speakers en verwarming behoren ook hier tot de mogelijkheden. De ingebouwde zonwering is beschikbaar in verschillende RAL-kleuren, de aluminium structuur in vele pastel- en grijstinten.
Dit design kenmerkt zich verder nog door het panoramisch zicht bij open dak en de hoge windvastheid. 

Camargue

Renson: terrasoverkappingen en carports

Camargue Skye

Dit is het stokpaardje van Renson. Deze luxueuze uitvoering is een samensmelting van de Lagune (of Lapure)- en de Algarve-stijl. Alle accessoires zijn excellent geïntegreerd met maatwerk tot op de millimeter. Deze constructie is meerdelig koppelbaar en heeft het ruimste aanbod aan zij-elementen.
Het aluminium frame draagt roteerbare (lichtdoorlatende) lamellen. Maar misschien wil je opteren voor schuifwanden? Een windvaste doekzonwering, een automatisering of ingebouwde led-verlichting, speakers en verwarmingselementen? Bij Camargue kan dat allemaal. 

De Skye versie heeft een volledig inschuifbaar dak met een duurzaam rotatie- en schuiftechniek door de gepatenteerde S-drive technologie.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn een ideaal alternatief voor een veranda als je de echte ‘buitenwaarde’ wilt behouden. Je verlengt je woonkamer naar buiten. Wil je meer ‘verandagevoel’? Neem dan een terrasoverkapping met meer zijwanden. 

Als je kiest voor een losstaande overkapping in je tuin spreken we eerder van een pergola. Maar het principe blijft hetzelfde. Je krijgt de kans om een buitensalon te creëren en enkele zaken te herbergen.

Carports

Carports zijn terrasoverkappingen die jouw wagen beschermt tegen de barre weersomstandigheden. Voor een carport kies je best voor Algarve Canvas omwille van het stevige dak. Deze constructie is perfect te matchen met alle stijlen beschikbaar bij Renson Outdoor. 

Offerte op maat? Vraag gerust prijzen

Ben je overtuigd en wil je tot wel vijf gratis offertes ontvangen voor terrasoverkapping? Vul dan gratis onderstaand formulier in!