Veranda Antwerpen

Antwerpen Waals-Brabant BXL Henegouwen Luik Limburg Luxemburg Namen Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen

Op zoek naar een veranda-specialist in Antwerpen? Wij geven u hier een overzicht van alle veranda-spelers in Antwerpenen geven u een aantal tips. Wilt u snel offertes vergelijken van veranda-specialisten in Antwerpen? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van veranda-experts uit Antwerpen via ons formulier.

Hoe werkt het?

  1. Wij werken enkel met de beste specialisten uit uw regio
  2. U kunt volledig vrijblijvend offertes aanvragen via ons formulier
  3. Wij zoeken voor u de beste specialist uit uw buurt

Vind jouw verandabouwer in Antwerpen

Wanneer je kiest voor een veranda aan je woning in Antwerpen, dan kan dit op verschillende wijzes worden vormgegeven. Wanneer je enkel behoefte hebt om droog buiten te zitten of uit de felle zon, dan kies je voor een eenvoudig verandamodel. Dit is dan meer een terrasoverkapping. Maar een veranda aanbouwen in Antwerpen kan ook heel goed om onderdeel uit te maken van de woning. Je kunt er je keuken of woonkamer op aansluiten, waarbij veel mensen kiezen om de veranda af te sluiten met glazen panelen. Als de glazen panelen gemakkelijk open geschoven kunnen worden, dan geniet je toch van je tuin, maar in de comfortabele omgeving van je woning.

Omdat een veranda een belangrijke aanvulling voor je woning is en zelfs de waarde van je woning in Antwerpen zal verhogen, is het belangrijk om bij de verandabouw te kiezen voor een betrouwbare en professionele verandabouwer. Je wilt immers jarenlang van je veranda genieten en daarvoor moet gebruikgemaakt worden van de beste materialen en moet de constructie goed in elkaar zitten. Een goede verandabouwer in Antwerpen is thuis in de verandabouw en bouwt voor jou een veranda waar je nog jarenlang plezier aan beleeft.

Hoe kies je een verandabouwer in Antwerpen

Je doet er verstandig aan, om niet direct met de eerste de beste bouwer voor veranda´s uit Antwerpen in zee te gaan. Om de beste verandabouwer in Antwerpen te kiezen, zijn er enkele factoren waar je op moet letten. Probeer bijvoorbeeld uit te vinden hoelang de firma al actief, oftewel, hoeveel ervaring heeft de bouwer? Hoe meer ervaring, des de deskundiger is het bedrijf in verandabouw en des te betere kwaliteit mag je verwachten. Een ervaren firma heeft op haar website vaak een pagina met realisaties. Dit is een mooie gelegenheid om het gerealiseerde werk te bekijken en te zien hoe het bedrijf de afwerking verzorgt. Tevens kun je zien welke materialen er gebruikt zijn en zo kun je beoordelen of het materiaal van goede kwaliteit is. Tenslotte is het ook raadzaam om de referenties over de firma te lezen. Als er veel positieve referenties zijn, dan mag je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een betrouwbare firma. Ken je iemand die zijn bouwwerk door de betreffende firma heeft laten bouwen? Vraag dan ook na hoe zijn of haar ervaring is.

Wat zijn de prijzen voor een veranda in Antwerpen?

De veranda prijzen in Antwerpen kunnen enorm verschillen. Dit is vooral afhankelijk van het type, zoals een open model, dus een terrasoverkapping of pergola of een gesloten model die bij de woning is aangetrokken. In het laatste geval zal de veranda prijs hoger zijn. Een andere factor, is het gebruikte materiaal. In de meeste gevallen zal er hout gebruikt worden, maar het is ook mogelijk om aluminium of PVC te gebruiken. En natuurlijk, de afwerking speelt mee in de veranda prijs, zoals wel of geen glas en het soort glas. Door al deze factoren, kan het lastig zijn om een exacte richtprijs aan te geven. Maar een gemiddelde veranda prijs is wel aan te geven. Voor een standaard veranda van hout en rond de 12 m², moet je rekening houden met een gemiddelde richtprijs van tussen € 8.000,- en € 15.000,-. Een aluminium model hoeft niet perse duurder te zijn. Reken hier op een gemiddelde richtprijs van tussen de € 10.000,- en € 20.000,-. Voor een stenen model moet je toch rekening houden met een vanaf veranda prijs van € 20.000,-.

Vergelijk verandabouwers in Antwerpen en bespaar!

Wil je een veranda aanbouwen in Antwerpen? Dan is het verstandig om offertes te vergelijken van de beste verandabouwers. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een verandabouwer uit Antwerpen, maar er zijn ook websites waar je van diverse goede verandabouwers uit jouw regio een offerte kunt opvragen. Je hoeft dan maar eenmalig je gegevens in te voeren en je krijgt drie tot zes offertes in je postvak. Met de offertes in je hand kun je heel gemakkelijk vergelijken op prijs en kwaliteit en kies je de beste verandabouwer uit Antwerpen voor jou uit.

Overzicht verandabouwers in Antwerpen

Veranda's van Gogh

Veranda's van Gogh

100 %

Aantal evaluaties: 3

Pannenhuisstraat 115
B-2500 Lier

DE Raam bv

DE Raam bv

100 %

Aantal evaluaties: 2

Kontichstraat 84
B-2650 Edegem

De steen schuur

De steen schuur

100 %

Aantal evaluaties: 1

Hoogboomsteenweg 263
B-2950 Kapellen

Bensun Solutions

Bensun Solutions

88 %

Aantal evaluaties: 27

Ondernemersstraat 1a bus 3
B-2500 Lier

AluTim

AluTim

Aantal evaluaties: 0

Kievit 26
B-2980 Zoersel

Superveranda

Superveranda

100 %

Aantal evaluaties: 172

Mijnwerkerslaan 19
B-3550 Heusden-Zolder

BFix

BFix

100 %

Aantal evaluaties: 33

Eduard ScheLfoutstrat 199 B
B-1770 Liedekerke

ABRISUD BENELUX

ABRISUD BENELUX

100 %

Aantal evaluaties: 24

Leuvensesteenweg 46B
1972 ZAVENTEM

BKfix

BKfix

100 %

Aantal evaluaties: 17

Parklaan 3
B-9140 Temse

Felke

Felke

100 %

Aantal evaluaties: 4

Zavelstraat 3
B-9190 Stekene

Aluminiumwerken Nivelle

Aluminiumwerken Nivelle

100 %

Aantal evaluaties: 3

Tismansweg 39
B-3680 Neeroeteren

Vitro construct

Vitro construct

100 %

Aantal evaluaties: 1

Rond Punt 17
B-3570 Alken

ISOVERA

ISOVERA

97 %

Aantal evaluaties: 100

Diestersteenweg 4
3510 Hasselt

Opregt

Opregt

96 %

Aantal evaluaties: 99

Lichtenberglaan 2054
3800 Sint-Truiden

Suninvest

Suninvest

91 %

Aantal evaluaties: 16

Geenrode 3
B-3980 Tessenderlo

Mobelec

Mobelec

80 %

Aantal evaluaties: 93

Steenweg Scherpenheuvel 81
3271 Scherpenheuvel-Zichem

Erkermann

Erkermann

80 %

Aantal evaluaties: 31

Omer De Vidtslaan 68
B-1760 Roosdaal

Mondial Châssis

Mondial Châssis

Aantal evaluaties: 1

Rue du Serpolet 18
7522 Tournai

Reflek

Reflek

Aantal evaluaties: 0

Brusselsesteenweg 360E
B-3090 Overijse

Luxor Outdoor

Luxor Outdoor

Aantal evaluaties: 0

Gijmelsesteenweg 2
B-3200 Aarschot

Veranda experts in België

Op zoek naar een veranda-expert in een andere regio? Kies hier uw regio: