Pergola

Met een pergola geniet u elke dag van uw tuin. Bij hevige hitte zit u in de schaduw en bij hevig regenweer biedt een pergola beschutting. Voor een beperkt budget kunt u al een pergola laten plaatsen. De richtprijs gaat van €500 tot €3.000. Veel hangt af van de grootte, de materiaalkeuze en eventuele de opties. Vergelijk vrijblijvend offertes om het beste aanbod te vinden.

Soort Pergola Prijs
Moderne pergola €500 tot €3.000
Houten pergola €500 tot €2.500
Aluminium pergola €1.200 tot €2.600
PVC pergola €800 tot €2.000

Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Vrijstaande of vaste pergola?

Prijs vaste pergola

Zoals zijn naam het zelf al zegt hangt een vaste pergola vast aan de gevel van de woning. Zolang je je pergola in een standaard maat blijft behouden is de prijs zeer toegankelijk. Voor een oppervlakte van 18m² kan je je zodoende al verwachten aan een basisprijs van €1.000.

Wil je dat je pergola aan bepaalde wensen voldoet, dan zal een offerte op maat noodzakelijk worden. Hiervoor dien je al snel rekening te houden met een minimumprijs van €1.500.

Prijs vrijstaande pergola?

Aan een pergola wordt al eens verweten dat het binnenshuis wat licht wegkaapt. In dat geval bieden vrijstaande pergola’s de perfecte oplossing. Deze is net iets duurder. Prijzen schommelen gewoonlijk tussen de €1.000 en €1.500.

Materiaal pergola

Moderne pergola plaatsen

moderne pergola

Een moderne pergola bij een strakke moderne woning? Ook dat is een mogelijkheid. De Pergola kan afgewerkt worden met aluminium in steellook en hout om een moderne uitstraling aan uw tuin te geven.

De prijs verschilt heel sterk naargelang design en materiaalkeuze. De richtprijs voor een moderne veranda ligt tussen de €500 en de €3.000.


houten pergola

Houten pergola plaatsen

Een houten pergola is een standaardkeuze bij Perogla’s. Eén van de grote voordelen van een houten pergola is dat u de kleur snel kan veranderen door de structuur te schilderen. Het nadeel is dan weer dat het meer onderhoud vraagt.

Een houten pergola heeft een warme uitstraling en valt te combineren met alle stijlen. De richtprijs ligt tussen de €500 en de €2.500.


Aluminium pergola plaatsen

aluminium-pergola

Bij moderne woningen wordt vaak gekozen voor een aluminium pergola. Aluminium is een zeer stevig en robuust materiaal en kan in een steellook bewerkt worden. De aluminium structuur vraagt haast geen onderhoud.

De richtprijs voor een aluminium pergola ligt tussen de €1.200 en de €2.600. De opties die u erbij neemt bepalen de prijs. Wilt u glas verwerken in het dak? Of een combinatie van aluminium en hout?


PVC pergola

Kunststof of PVC pergola plaatsen

Een pergola wordt ook vaak gebouwd in PVC of kunststof. Dit geeft ook een moderne uitstraling en vraagt zeer weinig onderhoud. PVC pergola’s bestaan in allerhande kleuren en afwerkingen. PVC is minder stevig dan aluminium en daarom zullen de balken altijd iets dikker zijn dan die van een aluminium pergola.

De richtprijs ligt tussen de €800 en de €2.000.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen
1. Wat voor type veranda zoek je?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.