Pergola

Een pergola plaatsen? Bekijk hier alle mogelijkheden en stijlen voor een pergola. Van een grote pergola in hout, aluminium of pvc tot een standaard pergola die dienst doet als terrasoverkapping.
Ontdek hier alle prijzen, de mogelijkheden en laat u inspireren voor het plaatsen van uw pergola. De richtprijs voor een pergola gaat van €500 tot €3.000. Alles hangt af van de materiaalkeuze, de grootte en het ontwerp van uw pergola.

Aluminium pergola: voordelen, nadelen en prijs   Een aluminium pergola kiezen is een wel doordachte keuze die u zich niet zult beklagen. Deze materiaalsoort wordt namelijk steeds populairder voor zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Voor wie op termijn denkt, wegen de vele voordelen niet op tegen de doorgaans iets duurdere prijs. U krijgt er wel een…

Verder lezen

Houten pergola: prijs, materialen en onderhoud   Wie zijn terras meer sfeer wil geven, kiest best voor een houten pergola. Deze terrasoverkapping biedt een brede waaier aan mogelijkheden. Daarnaast is de installatie van de pergola makkelijk en niet zo duur. Niets kan tippen aan de gezelligheid van een houten pergola.

Verder lezen

Pergola plaatsen? Vergelijk prijzen en offertes   Met een pergola geniet u elke dag van uw tuin. Bij hevige hitte zit u in de schaduw en bij hevig regenweer biedt een pergola beschutting. Voor een beperkt budget kunt u al een pergola laten plaatsen. De richtprijs voor een pergola gaat van €500 tot €3.000. Veel hangt af…

Verder lezen