Gumax: terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en carports

Ben je op zoek naar een terrasoverkapping of een ander bijgebouw voor buiten en heb je toevallig het bedrijf Gumax ontdekt? We helpen je graag met het onderzoeken of zij de juiste partner zijn voor jou om mee samen te werken.

Wat voor bedrijf is Gumax eigenlijk?

Terrasoverkapping Gumax

Gumax is een bedrijf dat zich positioneert als de specialist in buitenervaringen. Ze bieden een brede waaier van producten aan die zich onderscheiden van de markt op vlak van design. Ook op vlak van kwaliteit en comfort proberen ze uit te blinken. 

Wanneer is Gumax de juiste keuze voor mij?

carport

Wanneer je eraan denkt je tuin te verrijken met een terrasoverkapping of carport is het toch de moeite waard om eens te informeren bij Gumax. Zij kunnen je zeker helpen met het creëren van een buitenruimte die voldoet aan jouw wensen. Meestal bieden ze ook de laatste trends en technologische ontwikkelingen aan, die je beleving nog beter kunnen maken. Alle producten zijn ook conform de Europese regelgeving, dus over kwaliteit moet je je geen zorgen maken. 

Welke oplossingen biedt Gumax aan?

Onderstaand geven we je even een overzicht van elk product dat het bedrijf aanbiedt.

Terrasoverkappingen

Gumax Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping of open veranda is de ideale oplossing voor mensen die vaak in hun tuin of op hun terras zitten, maar toch beschermt willen zijn tegen de wisselvallige weersomstandigheden die eigen zijn aan het Belgische klimaat. De terrasoverkappingen die Gumax aanbiedt zijn verkrijgbaar in een klassieke en een moderne uitvoering met verschillende types dakbedekking uit polycarbonaat die licht en warmte doorlaten. Ook kan je voor de afwerking kiezen tussen de kleuren wit en antraciet. Je bent voor het formaat volledig vrij om te bepalen welke oppervlakte je wil bestrijken. 

Vraag een offerte aan voor een terrasoverkapping

Glazen schuifwanden

Glazen schuifdeuren Gumax

Wil je van je terrasoverkapping toch net iets meer een veranda maken? Dat kan met een glazen schuifwand. Zo kan je de ruimte volledig afsluiten voor weer en wind en het hele jaar door genieten van zicht op je tuin. Het aantal schuifwanden dat je kan toevoegen gaat van 1 tot 6. Belangrijk om even te benadrukken is dat deze schuifwanden niet enkel onder een terrasoverkapping van Gumax kunnen geplaatst worden, maar ook onder bestaande constructies. Heb je kleine kinderen die soms het verschil tussen een open en gesloten glaswand niet begrijpen? Maak je geen zorgen, alle panelen zijn vervaardigd uit veiligheidsglas.

Vraag een offerte aan voor glazen schuifwanden

Carports 

Een aanbouw carport.

Iets helemaal anders zijn de carports. Hier gaat het niet om genieten van je tuin, maar wel het beschermen van je auto. Je hoeft geen autofanaat te zijn om te weten dat de lak van een auto wel eens snel beschadigd kan zijn. Dit kan je voorkomen door een overkapping te plaatsen waaronder je auto veilig staat. Eveneens heb je hier de keuze tussen een klassieke of moderne uitvoering in de kleur wit of antraciet. 

Vraag een offerte aan voor een carport

Extra accessoires

Elektrische terrasverwarmers staand

Je kan bij Gumax ook terecht voor het toevoegen van accesoires aan je terrasoverkapping of carport. Zo kan je bijvoorbeeld zijwanden, spies of schoren toevoegen aan de constructie zelf. Ook een gemonteerde terrasverwarmer, zonwering en LED verlichting behoren tot de mogelijkheden. 

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Zou je graag weten welke mogelijkheden Gumax jou te bieden heeft? Vraag dan in enkele klikken een vrijblijvende offerte op maat aan. Deze offerte houdt zowel het gewenste product als de montage in.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat zoekt u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.