Veranda’s Janssens: wat bieden ze aan?

Wat biedt Veranda’s Janssens aan? Het zit al in de naam: veranda’s. Maar wat maakt deze verandabouwer uniek? Hieronder lees je alles over de diensten en specialiteiten van dit Belgisch familiebedrijf. Je leert hoe ze werken en waar ze voor staan.

Veranda’s Janssens volgt jouw project tot in de puntjes op. Weet je nu al genoeg? Via onderstaande knop vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan. Laat je gegevens achter en wij brengen je rechtstreeks in contact met de verandaspecialisten van Veranda’s Janssens.

Wie of wat is Veranda’s Janssens?

Veranda’s Janssens is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in veranda’s. Ze zijn hoofdzakelijk schrijnwerkers. Bij hen kan je terecht voor een sleutelopdedeurformule.

Dat wil zeggen dat zij jouw volledige project van begin tot einde uit je handen nemen. Na één-op-één gesprekken met hun adviseurs, weten ze precies wat jij wilt. Zo maken ze jouw droomveranda werkelijkheid zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de details.

Wil je naast je veranda ook je huis renoveren, dan ben je bij Veranda’s Janssens aan het juiste adres. Met de kennis van hun experts trek je de stijl van je huis door naar je tuin of omgekeerd.

Zo maak je van je veranda en je huis een harmonieus geheel. Bovendien zorgt je projectverantwoordelijke ervoor dat je huis voldoet aan de nieuwste wetgeving rond isolatie.

Een donkergrijze eettafel met grote stoelen in een veranda in een zonnige tuin.

Gevestigd in Lier

Veranda’s Janssens is gevestigd in Lier. Ze zijn vooral actief in de provincie Antwerpen, maar realiseren ook ver daarbuiten jouw droomproject. Je kan ze vinden op Mechelsesteenweg 388, 2500 Lier.

Wanneer is het opgericht?

Veranda’s Janssens is opgericht op 24 april 1980. Ze hebben dus al bijna 45 jaar ervaring als schrijnwerkers.

Op zoek naar een verandaspecialist in jouw regio?
Vraag hier vrijblijvend je offertes aan!
arrow Vergelijk offertes

Welke specialisaties heeft Veranda’s Janssens?

Veranda’s Janssens is gespecialiseerd in veranda’s op maat. Zij bieden je de nieuwste oplossingen om je buitenruimte te integreren in je binnenruimte. Ze luisteren naar jouw persoonlijke stijl en geven je advies over de beste materialen en de beste technische keuzes.

Ze werken met moderne isolatie en zonwering zodat je kan genieten van jouw veranda in elk seizoen. Zo is je veranda het hele jaar door dé plek om te genieten. Bij hen vind je gegarandeerd de oplossing voor jouw nieuwe veranda of aanbouw.

Veranda’s Janssens is bovendien gespecialiseerd in het renoveren van je woning. Het begint bij een nieuwe, moderne veranda, maar ze kunnen ook je leidingen en elektriciteit onder de loep nemen. Ze kijken veel verder dan enkel je veranda. Je kan daarvoor vertrouwen op hun inzicht na jaren van ervaring.

Een kleine zwarte steellook veranda.

Ben je op zoek naar een veranda? Vul dan het formulier in en vergelijk specialisten en offertes

Ben jij geïnteresseerd in een veranda van Veranda’s Janssens? Of wil je je huidige veranda naar een hoger niveau brengen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op maat via het formulier.

Zo vergelijk je gemakkelijk verschillende specialisten uit je buurt. Het is belangrijk dat je kiest voor de beste specialist voor jouw budget.

Wij brengen je snel in contact met de specialisten die jouw droomveranda kunnen realiseren. Stel hen al je vragen en krijg advies op maat voor jouw situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.