Verandaland: kies uw verandastijl op maat

Verandaland
Een veranda op maat kiezen? Verandaland helpt u bij deze moeilijke beslissing. Dit familiaal bedrijf staat bekend om vier verschillende stijlen. Van modern over minimalistisch tot klassiek of romantisch. U vindt hier zeker uw gading.

Vergelijk offertes en maak je keuze

Alles begint bij Verandaland bij uw specifieke wensen. Komt u hier op bezoek, dan komt u voor een deel thuis. Verandaland helpt u stap voor stap bij de keuze van uw veranda en luistert naar uw wensen.

De 4 stijlen uitgewerkt door Verandaland

Verandaland heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in vier stijlen. Eerst maakte het bedrijf vooral klassieke, moderne en romantische veranda’s. als nieuwe toevoeging is daar de minimalistische veranda bijgekomen.

Welke stijl het best bij u en uw woning past hangt volledig af van uw persoonlijke smaak. Uw kunt hierover advies krijgen in de showroom in Waregem of gewoon bij u thuis.

Het hedendaags en tijdloos design van een moderne veranda

Verandaland: moderne veranda

Bij een moderne veranda ligt de klemtoon op een strakke uitstraling die de openheid van de bestaande woning accentueert. Prachtige glaspartijen, royale raamprofielen en ingewerkte afvoeren zorgen voor die moderne stijl die bij uw woning past zonder overdreven opvallend te zijn.

Verandaland klassieke veranda’s: Sfeervol en simpel

Verandaland: Klassieke veranda

Weet u niet goed wat u zich moet voorstellen bij een klassieke veranda? Denk dan aan de oranjerie van weleer. Een stevige constructie, smal ogende raamprofielen met grote glaspartijen en een sfeervolle lichtkoepel in een functionele afwerking zorgen voor een klassieke veranda op maat met de accenten die u wenst.

Vraag advies aan een verandaspecialist

De expressiviteit van de romantische veranda

Verandaland: Romantische veranda

Een veranda is een plek waar romantiek zeker zijn plaats verdient. Een romantische leefveranda ademt dan ook de nodige sfeer en warmte uit en het wordt echt een extra kamer. U kunt er in alle rust relaxen en genieten van de opkomende of de ondergaande zon. Of in de herfst en de winter heerlijk onder uw dekentje het ritme van de seizoenen volgen terwijl u het toch behaaglijk warm hebt.

Nieuwbouw? Kies de minimalische veranda

Verandaland: Minimalistische veranda

De jongste van de stijlen van het huis is de minimalistische veranda. Deze doet qua look en uitstraling het meest denken aan de moderne veranda. Het grote verschil is dat de profielen van de ramen zo minimalistisch mogelijk uitgewerkt worden. Deze ‘etalagelook’ geeft een nog strakkere uitstraling dan de moderne veranda.

Laat u verleiden door de veranda’s van Verandaland

Het installeren van een nieuwe veranda is wellicht een investering, maar vergt zeker en vast de moeite. Wie wilt in de zomer nu niet genieten van de sterrenhemel door het verandadak of van het uitzicht op de tuin in de winter. Er mag dan toch geen twijfel meer zijn?

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat zoekt u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda of beschutting?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.