SDS Veranda: veranda of oranjerie op maat

In dit artikel kom je alles te weten over verandabouwer SDS Veranda. Hoe ze te werk gaan en wat je kan verwachten, welke diensten te leveren, welke materialen ze gebruiken enzovoort. Kortom, alles wat je moet weten over de verandabouw. Ze zijn het aanspreekpunt voor de volledige realisatie.

Heb je de keuze al gemaakt en wil je meteen een offerte aanvragen? Dat kan! Het is immers gratis en vrijblijvend.

Ontvang een prijs op maat

SDS Veranda: verandabouw op maat

SDS Veranda is een familiebedrijf. De expertise gaat al 3 generaties verder. Ze zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk en totaalconcepten. Dit doen ze met hun eigen vakmensen. Ze starten met onderwerp en eindigen met de eindafwerking.

Ondanks dat SDS veranda een sterke groei heeft ervaren, overheerst het familiaal karakter nog steeds. Bij elk project starten ze met een vrijblijvend bezoek van één van hun technisch adviseurs uit jouw regio. Die zal komen luisteren naar je verwachtingen en zullen meteen de technische mogelijkheden analyseren.

De aanpak van SDS veranda is uniek. Er heerst een persoonlijke aanpak. Eerst zullen ze, zoals hierboven vermeld, ter plaatse komen om alle mogelijkheden te bekijken. Wil je een oranjerie, veranda, pergola of terrasoverkapping? Dan kan je steeds bij hun terecht. Ook voor zonwering, ramen, deuren en poorten zullen ze eerst langskomen.

Ze streven er naar om, vanaf het moment dat je een afspraak hebt gemaakt, binnen de 14 dagen na dat eerste contact langs te komen.

Wanneer de technisch adviseur is langs geweest om de mogelijkheden te bekijken, volgt er meteen een richtprijs of zo snel mogelijk een gedetailleerd ontwerp. Bij vele projecten zal je meteen een richtprijs ontvangen. Bij projecten die iets omvangrijker en complexer zijn, gaan de ontwerpers en calculators aan de slag voor een gedetailleerd prijsvoorstel.

Vraag je gratis offerte aan

Wanneer je hebt beslist om samen met SDS veranda in zee te gaan, komen ze binnen de 14 dagen langs voor de nodige gedetailleerde opmetingen. Deze zullen de basis vormen voor de verdere technische voorbereidingen en het aanvragen van een bouwvergunning.

Je zal alle nodige documenten krijgen voor het aanvragen van een bouwvergunning of voor de officiële aanmelding bij je gemeentebestuur.

Heb je de nodige vergunningen gekregen? Dan maakt SDS veranda de definitieve afspraken over de startdatum. Hierbij komen ze nogmaals langs voor definitieve opmetingen.

Ze werken door totdat het gehele project volledig klaar is. Van grondwerken tot en met de oplevering.

Ervaar je technische problemen, dan kan je steeds rekenen op een snelle interventie.

Waarom SDS Veranda kiezen?

Als klant sta je steeds dicht bij het bedrijf. Ze komen verschillende keren langs om naar je wensen te luisteren en om te kijken wat er mogelijk is. Van zodra dat de technisch adviseur dit weet, volgens er meteen een richtprijs. Ook helpen ze bij het aanvragen van de vergunningen en als een technisch probleem zijn, kan je zeker rekenen op hun hulp!

Voor SDS Veranda staat de klant centraal. Ze behandelen het project van A tot en met Z, tot alles helemaal klaar is. Met hun eigen vakmannen!

Ontvang een prijs op maat

sds veranda

Veranda

SDS Veranda zal, op basis van je wensen en verwachtingen, een veranda of oranjerie ontwerpen die perfect aansluit bij jouw woning. Aluminium, hout, een combinatie van materialen zijn mogelijk voor alle stijlen. Je mag rekenen op een volledige realisatie van jouw veranda of oranjerie. Hierbij kies je de graad van afwerking. Heb je graag airco en of verwarming? Ook dit verloopt onder hun coördinatie. Alsook elektriciteit en verlichting. Ze werken met hun eigen ervaren plaatsers, metsers, dakwerkers, schrijnwerkers, stukadoors, vloerders enzovoort.

Kies je voor een aluminiumprofiel? SDS Veranda werkt namelijk samen met Reynaers hiervoor. Voor het hout gebruiken ze duurzaam tropisch hardhout zoals afrormosia of mahonie.

Pergola

Glazen of kunststoffen dak, palen in tropisch hout, aluminium of toch liever een combinatie van materialen? Die keuze ligt volledig bij jou.

SDS Pergola

Terrasoverkapping

Alle terrasoverdekkingen zijn maatwerk. Je kan er kiezen voor een terrasoverkapping van Renson of een terrasoverkapping met een lamellendak. De stijlvolle en innovatieve terrasoverkappingen van Renson passen bij elk huis. Tegen de achtergevel integreren ze zich perfect op uw terras. Wil je liever een vrijstaande constructie in de tuin of naast het zwembad? Ook dat is mogelijk. Met de overkapping van Renson kan je in alle weersomstandigheden optimaal genieten van jouw tuin.

Heb je liever een terrasoverkapping met lamellendak? Het is een van de meest populaire terrasoverkappingen. Op het vlak van de terrasoverkapping van Renson heb je met het type Camargue een zeer goede. Deze terrasoverkapping kan zowel losstaand in de tuin of kan je laten monteren tegen de gevel. Wanneer het lamellendak gesloten is, beschermen de lamellen beschermen je tegen overmatige zonneschijn of regenval. Staat het open? Dan kan je genieten van het weer.

Terrasoverdekking

Outdoor- en totaalconcepten

SDS Veranda staat garant voor een unieke totaalservice. Je kan vertrouwen op hun jarenlange expertise en ervaring. Met hun eigen vakmensen gebeuren alle werken onder hun eigen coördinatie. Zo kunnen zij dus het enige aanspreekpunt zijn voor de volledige realisatie van jouw veranda. Ze hebben hun eigen lokale vakmannen zoals schrijnwerkers, metsers enzovoort. Op die manier garanderen zij een kwalitatief hoogstaande afwerking en een strikte planning.

Offerte op maat? Vraag gerust prijzen

Heeft u interesse in een pergola, veranda of een terrasoverkapping van SDS Veranda? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte op maat!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.