Reynaers Aluminium: veranda’s op maat

Reynaers veranda
Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese marktleider in de ontwikkeling van aluminium veranda’s. Dit Belgische bedrijf wil dankzij innovatie en levering op maat een breed publiek bereiken. Van particulier tot bedrijf: iedereen kan terecht bij Reynaers Aluminium.

Reynaers Aluminium: alle opties op een rijtje

Reynaers Aluminium biedt enkel veranda’s aan in aluminium. Dit materiaal biedt alvast heel wat voordelen:

  • Aluminium heeft een lange levensduur en wordt niet aangetast door UV-stralen of vocht. Daarnaast roest of rot het niet. Reynaers biedt kopers dan ook een garantie van maar liefst tien jaar aan.
  • Reynaers veranda’s zijn eenvoudig in onderhoud. Ben je het beu om iedere dag je veranda af te stoffen? Aluminium biedt de oplossing. Deze grondstof hoeft nooit geverfd te worden. Daarnaast is het slechts twee keer per jaar nodig om de veranda te kuisen met warm of lauw water. Meer tijd dus om te genieten van je gloednieuwe veranda.
  • Veranda Reynaers bieden een uitgebreide keuze in stijl en kleur. Maar liefst 400 kleuren aan in zijn gamma. Klanten kunnen kiezen voor verschillende kleuren voor het interieur en het buitenzicht. Daardoor kan je variëren in stijl. Ook is er een mogelijkheid om jouw veranda te laten beschilderen met een Coatexlak. Hierdoor zijn er talloze combinaties mogelijk.

Ontdek de voordelen van een aluminium veranda!

Vergelijk GRATIS offertes

Veranda Reynaers: een waaier aan mogelijkheden en voordelen

Ontwerp je eigen veranda met de veranda configurator

Creëer je droomveranda in slechts enkele minuten. Reynaers Aluminium biedt op z’n website klanten een digitale configurator aan. Daarbij kan je in enkele stappen eenvoudig een veranda ontwerpen.

In enkele muisklikken kies je de ramen of schuifdeuren van je veranda. Daarbij krijg je direct een overzicht van de prijsklasse. Als jouw ideale veranda klaar is, kan je hem doorsturen en offerte laten maken.

Ontwerp je eigen veranda met de Veranda 3D simulator

Reynaers Aluminium: meer dan honderd verkooppunten in België

Reynaers Aluminium telt ongeveer 146 verkooppunten verspreid over België, hoofdzakelijk in Vlaanderen. In een straal van 20 kilometer vind je als klant vrijwel altijd een verkooppunt. Als particulier of bedrijf hoef je dus niet ver te rijden om een kijkje te gaan nemen.

Wil je zelf graag een veranda plaatsen? Twijfel je nog tussen de verschillende materialen? Vul dan onderstaand offerteformulier in en ontvang tot 5 gratis offertes van verandaspecialisten in jouw regio.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.