BOzARC: aluminium carports en terrasoverkappingen

Ben je op zoek naar een aluminium carport of terrasoverkapping? Bij BOzARC ben je aan het goede adres! Ze zijn namelijk dé expert in de productie en de plaatsing van aluminium overkappingen! Wil je graag meer weten over BOzARC aluminium carports en terrasoverkappingen? Lees dan zeker verder.

Heb je al de keuze gemaakt? Vraag dan nu gratis én vrijblijvend een offerte op maat aan!

Ontvang een offerte op maat

BOzARC: verandaspecialist voor particulieren en professionelen

BOzARC is een familiebedrijf dat gesitueerd is in Aartselaar. Bij hun kan je terecht voor carports, terrasoverkappingen, fietsenstallingen enzovoort. BOzARC beschikt over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde verdeelpunten voor de verdeling van de overkappingen.

Waarom BOzARC kiezen?

Wil je graag een overkapping die vrijstaand is of toch liever tegen de gevel van jouw woning? Dat kan allebei bij een BOzARC overkapping! BOzARC overkappingen zijn steeds voorzien van dakgoten. Je heeft ook de keuze uit verschillende keuren voor jouw overkapping. Je hebt maar liefst keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren.

Een grote troef van BOzARC is dat ze denken aan de toekomst en het milieu. Alle producten waarmee BOzARC werkt zijn namelijk recycleerbaar. Zowel aluminium als polycarbonaat kunnen gerecycleerd worden.

borzarc aluminium carport

Aluminium carports

Alle carports van BOzARC worden op maat gemaakt. Dit brengt enkele voordelen mee. Dankzij de unieke gebogen vormgeving van de BOzARC carport wordt jouw auto, mobilhome of caravan optimaal beschermt tegen alle weersomstandigheden. De keuze van de kleur en afmetingen van jouw overkapping ligt volledig in jouw handen. Tenslotte, de marktwaarde van je woning wordt meteen verhoogd dankzij de kwalitatieve BOzARC carport!

Je kan kiezen voor een vrijstaande carport, een carport tegen de gevel of een carport voor dubbel gebruik voor bijvoorbeeld meerdere wagens.

Je hebt ook de keuze uit verschillende soorten dakbedekking.

  • Zo kan je kiezen voor doorzichtig. Hierbij krijg je optimale lichtinval. Dit soort dakbedekking creëert een open en ruimtelijk gevoel.
  • Wat nog een optie is, is warmte werend. De temperatuur wordt laag gehouden met een warmte werende dakbedekking. Maar het laat wel zonlicht door!
  • Wil je graag een schaduwplekje voor jouw wagen? Kies dan voor een zonwerende dakbedekking. Deze dakbedekking is wit en ondoorzichtig. Hierdoor wordt het zonlicht gedeeltelijk tegengehouden.

Wat is de prijs van een BOzARC aluminium carport? De prijs zal afhangen van verscheidene factoren zoals de grootte van jouw carport en welke soort dakbedekking. Wil je graag een richtprijs voor de aluminium carport? Vraag dan nu jouw gratis offerte aan!

Ontvang een prijs op maat

Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping bozarc

Ook voor terrasoverkappingen kan je terecht bij BOzARC. Ze zullen jouw terrasoverkapping volledig maken naar jouw persoonlijke wensen. U ontvangt 10 jaar garantie op de vergeling en breuken van uw dakbedekking.

Waarom zou je kiezen voor een aluminium terrasoverkapping van BOzARC? Hieronder vind je drie troeven van de aluminium terrasoverkapping.

  • De aluminium terrasoverkapping is duurzaam. Het gaat erg lang mee, een stuk langer dan bijvoorbeeld een houten terrasoverkapping.
  • De terrasoverkapping is erg gemakkelijk te onderhouden. Zeep en een beetje water is zeker voldoende.
  • Elke terrasoverkapping van BOzARC wordt op maat gemaakt. Zo heb je dus 100% inspraak in jouw project.

Welke soorten dakbedekkingen er zijn voor jouw terrasoverkapping lees je hieronder.

  • Doorzichtig: wil je optimaal genieten van zonlicht maar wil je wel uit de regen zitten. Dan is deze dakbedekking voor jou.
  • Wil je tijdens de hitte van de zomer een plekje hebben om in weg te kruipen? Dan kan je kiezen voor warmte werend. Dit soort laat wel licht door maar voorkomt dat de temperatuur op jouw terras hoog oploopt.
  • Tenslotte kan je ook kiezen voor zonwerend. Dit bestaat uit een wit dak. Het zonlicht wordt hier gedeeltelijk tegengehouden.

Offerte op maat? Vraag gerust prijzen

Ontdek je graag de prijzen voor een BOzARC carport of terrasoverkapping? Vraag jouw gratis offerte aan via onderstaand formulier!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat is de geschatte oppervlakte (lengte x breedte) van de carport?
2*. Welke materialen zou u willen gebruiken voor uw carport?
3*. Welk type carport wenst u?
4*. Wanneer wilt u de carport laten plaatsen?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.