Waarom kiezen voor Willems Veranda’s?

Willems veranda's
Willems Veranda is een van de grootste aanbieders van verandabouw. Met meer dan dertig jaar ervaring heeft het een uitgebreid aanbod. In totaal plaatst het bedrijf meer dan 1.400 veranda’s per jaar.

Daarnaast werken er meer dan 250 werknemers verspreid over negen locaties. Willems Veranda’s heeft door de jaren heen ook een goede reputatie opgebouwd. Wij lijsten de voordelen van hun veranda’s op.

Willems veranda’s geeft een individuele begeleiding voor iedere klant

Willems Veranda specialiseert immers zich in de bouw van stijlvolle en kwaliteitsvolle veranda’s. Daarvoor heeft het een eigen ontwerp- en studiedienst. In de toonzalen staan de basismodellen, maar klanten kunnen altijd hun eigen aanpassingen toevoegen. Willems veranda’s zorgt steeds voor een individuele begeleiding van de bouwheer. Zo houden ze rekening met de wensen van de klant, het budget en alle bouwvoorschriften.

Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Expertise in verschillende verandastijlen

Bij Willems Veranda is er een brede waaier aan tuininstallaties. In totaal heeft een klant keuze uit vijf bouwconstructies.

  • Een tuinkamer: deze riante leefruimte is een volwaardig alternatief voor de klassieke veranda. De ruimte past perfect aan bij de rest van het huis.
  • De klassieke leefveranda: aparte ruimte naast het huis. Een veranda is nog altijd populair bij de modale Vlaming.
  • Een pergola: een overdekte buitenruimte in de tuin. Vooral tijdens de zomer is het aangenaam vertoeven. Je blijft beschermd tegen zon, regen en wind.
  • Een orangerie: een veranda in combinatie met een tuin. Deze ruimte krijgt technologische snufjes, zoals een automatisch verluchtingssysteem of een beregeningsinstallatie.
  • Poolhouse: een overdekt zwembad in jouw tuin

Vergelijk verandastijlen

Willems Veranda richt zich op horecasector

Niet alleen particulieren kunnen terecht bij Willems Veranda, maar ook hotels, restaurants en feestzalen kunnen bij het bouwbedrijf aankloppen. Decennialang richtten ze Vlaamse eetgelegenheden in. Daarbij houdt het bedrijf echter rekening met de beperkte sluitingstijd van een zaak. Daarom probeert Willems Veranda de hinder tot een minimum te herleiden.

Eigen bouwdienst bespaart slapeloze nachten

Willems veranda's

De bouw van een veranda is echter een ingewikkelde zaak. Met een eigen plaatsingsdienst hoeft de klant zelf niets te doen. Na afspraak komt de plaatsingsdienst bij jouw thuis de veranda installeren. Geen bijkomende kosten, geen verrassingen bij facturen. Op een voormiddag tijd wordt de veranda geĂŻnstalleerd.

Willems Veranda heeft de ervaring en knowhow

De voorbije decennia heeft Willems Veranda een enorme expertise opgebouwd. Ze zijn een gekende speler in de verandabouwsector. Met een vlotte service en een breed gamma zijn ze een van de populairste leveranciers in Vlaanderen. Daarnaast werkt het familiebedrijf dagelijks aan innovaties en levert de beste kwaliteit voor de beste prijzen.

Wilt u een veranda van Willems Veranda’s?