Veranda Reynaers: aluminium veranda’s op maat van ieder

Reynaers veranda
Veranda Reynaers is een toonaangevende Europese marktleider in de ontwikkeling van aluminium veranda’s. Dit Belgische bedrijf wil dankzij innovatie en levering op maat een breed publiek bereiken. Van particulier tot bedrijf: iedereen kan terecht bij Reynaers Aluminium.

Veranda Reynaers: Alle mogelijkheden op een rijtje

Reynaers Aluminium biedt enkel veranda’s aan in aluminium. Deze veranda’s brengen hierdoor heel wat voordelen met zich mee:

  • Aluminium heeft een langere levensduur en wordt niet aangetast door UV-stralen of vocht. Daarnaast roest of rot het niet. Reynaers biedt kopers dan ook een garantie van maar liefst tien jaar aan.
  • Reynaers veranda’s zijn eenvoudig in onderhoud. Ben je het beu om iedere dag je veranda af te stoffen? Aluminium biedt de oplossing. Deze grondstof moet nooit geverfd worden. Daarnaast is het slechts twee keer per jaar nodig om de veranda te kuisen met warm of lauw water. Meer tijd dus om te genieten van jouw gloednieuwe veranda.
  • Veranda Reynaers bieden een uitgebreide keuze in stijl en kleur. Maar liefst 400 kleuren aan in zijn gamma. Klanten kunnen kiezen voor verschillende kleuren voor het interieur en het buitenzicht. Daardoor kan je variëren in stijl. Ook is er een mogelijkheid om jouw veranda te laten beschilderen met een Coatexlak. Hierdoor zijn er talloze combinaties mogelijk.

Ontdek de voordelen van een aluminium veranda!

Vergelijk GRATIS offertes

Veranda Reynaers: een waaier aan mogelijkheden en voordelen

Ontwikkel je eigen veranda met de 3D Veranda Simulator

Ontwerp jouw droomveranda in slechts enkele minuten tijd. Reynaers Aluminium biedt zijn klanten een online simulator aan. Daarbij kan je eenvoudig een veranda ontwikkelen.

Met een simpele muisklik kan je beslissen welke ramen of schuifdeuren er in de ruimte moeten komen. Bovendien krijg je meteen een overzicht van de prijsklasse. Als jouw ideale veranda klaar is, kan je hem meteen doorsturen en offerte laten maken.

Ontwerp je eigen veranda met de Veranda 3D simulator

Veranda Reynaers: meer dan honderd verkooppunten in België

Reynaers Aluminium telt maar liefst 146 verkooppunten, verspreid over België. De meeste dealers bevinden zich in Vlaanderen. In een straal van 20 kilometer vindt een klant altijd een verkooppunt. Een particulier of bedrijf moet dus niet ver rijden om een kijkje te gaan nemen met de veranda’s.

Wil je zelf graag een veranda plaatsen?  Heb je geen tijd voor de rit naar een verdeler? Twijfel je nog tussen de verschillende materialen? Vul dan ons formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van de beste verandaspecialisten in jouw regio.