pergola plaatsen

Pergola plaatsen? Vergelijk prijzen en offertes

 

Pergola plaatsen
Pergola plaatsen

Met een pergola geniet u elke dag van uw tuin. Bij hevige hitte zit u in de schaduw en bij hevig regenweer biedt een pergola beschutting. Voor een beperkt budget kunt u al een pergola laten plaatsen. De richtprijs voor een pergola gaat van €500 tot €3.000. Veel hangt af van de grootte, de materiaalkeuze en eventuele de opties. Vergelijk vrijblijvend offertes om het beste aanbod te vinden.

Soort Pergola Prijs
Moderne pergola €500 tot €3.000
Houten pergola €500 tot €2.500
Aluminium pergola €1.200 tot €2.600
PVC pergola €800 tot €2.000

 

Moderne pergola plaatsen

moderne pergola

Een moderne pergola bij een strakke moderne woning? Ook dat is een mogelijkheid. De Pergola kan afgewerkt worden met aluminium in steellook en hout om een moderne uitstraling aan uw tuin te geven.

De prijs van een moderne pergola verschilt heel sterk naargelang design en materiaalkeuze. De richtprijs voor een moderne veranda ligt tussen de €500 en de €3.000.

 

 

 


houten pergola

Houten pergola plaatsen

Een houten pergola is een standaardkeuze bij Perogla’s. Eén van de grote voordelen van een houten pergola is dat u de kleur snel kan veranderen door de structuur te schilderen. Het nadeel is dan weer dat een houten pergola meer onderhoud vraagt.

Een houten pergola heeft een warme uitstraling en valt te combineren met alle stijlen. De richtprijs voor een houten pergola ligt tussen de €500 en de €2.500.

 


Aluminium pergola plaatsen

aluminium-pergola

Bij moderne woningen wordt vaak gekozen voor een aluminium pergola. Aluminium is een zeer stevig en robuust materiaal en kan in een steellook bewerkt worden. De aluminium structuur vraagt haast geen onderhoud.

De richtprijs voor een aluminium pergola ligt tussen de €1.200 en de €2.600. De opties die u erbij neemt bepalen de prijs. Wilt u glas verwerken in het dak van de pergola? Of een combinatie van aluminium en hout?

 


PVC pergola

Kunststof of PVC pergola plaatsen

Een pergola wordt ook vaak gebouwd in PVC of kunststof. Dit geeft ook een moderne uitstraling en vraagt zeer weinig onderhoud. PVC pergola’s bestaan in allerhande kleuren en afwerkingen. PVC is minder stevig dan aluminium en daarom zullen de balken van een PVC pergola altijd iets dikker zijn dan die van een aluminium pergola.
De richtprijs voor een PVC pergola ligt tussen de €800 en de €2.000.

 

Wilt u een pergola plaatsen?

Vind de beste pergola-specialisten uit de buurt

 

Veranda Gids